Syö, juo ja nauti Huvilassa

Huvila (c) Jussi Hellsten

Huvilan makuelämykset loihtii sesongin makuihin panostava Juuri Tapahtumat. Virittäydy Juhlaviikkotunnelmaan ja nauti Juuren soul-henkinen päivän menu tai pienempi eväs osana konsertti-iltaa.

LIPPU + EVÄS

Lippu + Eväs -paketissa saat evään tarjoushintaan 10,50 € (erikseen ostettuna 12.50 €). Eväs on noudettavissa lippua vastaan milloin tahansa illan aikana. Lippu + Eväs -pakettia myydään vain ennakkoon.

Eväs 1: Pearl Harbour
Grillattuja kanavartaita
Tuoremakkaraa & teriyaki-kastiketta
Lämmintä peruna-papusalaattia
Paistettuja kauden vihreitä vihanneksia
Kurkku-valkosipulimajoneesia

Eväs 2: Massey Ferguson
Lehtikaali-härkäpapuvartaita
Paahdettua munakoisoa & marinara-kastiketta
Lämmintä peruna-papusalaattia
Paistettuja kauden vihreitä vihanneksia
Kurkku-valkosipulimajoneesia

Eväs 3: Nautilus
Hauki-katkarapuvartaita
Savuchilimuikkuja & puutarhurin salsa verdeä
Lämmintä peruna-papusalaattia
Paistettuja kauden vihreitä vihanneksia
Kurkku-valkosipulimajoneesia

Tarjoamme sopivan evään myös yleisimpiin erikoisruokavalioihin. Tiedustelethan annosten tarkempaa sisältöä henkilökunnaltamme.

 

LIPPU + PÄIVÄN MENU

Lippu + Päivän menu -paketissa ostat 35 € arvoisen menun konserttilipun yhteydessä. Päivän menu on katettu ennen konserttia (klo 17.30-19) erilliseen telttaan Huvilan alueelle. Samasta teltasta voit ostaa myös ruokajuomat. Menu on läpileikkaus Huvilan soul food -henkistä vuoden 2016 makumaailmaa. Lippu + Päivän menu -pakettia on myynnissä rajoitettu määrä ja sen voit ostaa ennakkoon tapahtumaa edeltävään päivään asti.

HUOM: Hectorin konserttiin 29.8. myynnissä nyt Päivän Menu -ruokalippuja (hinta 37,50 € sis. toimituskulut). Lisätietoja: asta.teravainen@helsinkifestival.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

ILTA JATKUU TERASSILLA!

Huvilan terassi on täydellinen kesäkeidas kohottaa malja ystävien seurassa – ja avoinna myöhään iltaan. Jää konsertin jälkeen nauttimaan musiikin nostattamasta euforiasta ja elokuun tummista öistä Tokoinrannassa.

Huvila (c) Jussi Hellsten

HUVILA VIP

Omaa tilaa ravintola Juuren notkuvien patojen äärellä? Seurueet viihtyvät Huvilan intiimissä VIP-teltassa musiikin äärellä ja runsas Soul Food -menu tarjoilee rehtejä isoja makuja, rapeita suutuntumia ja etelän klassikoita. Takuuvarma menestysresepti onnistuneeseen iltaan!

Lue lisää ja tilaa VIP-paketteja »

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Akun Tehdas, HEKU, MicroMedia, PunaMusta